Na Golteh VII. državno prvenstvo IPA v veleslalomu

IPA KLUB Celje v sodelovanju z IPA Sekcijo Slovenija organizira VII. državno prvenstvo IPA Sekcije Slovenije v veleslalomu, ki bo 15. februarja na Golteh. 

Dobimo se ob 07.00 uri, kjer bomo na spodnji gondolski postaji izvedli registracijo tekmovalcev, se okrepčali s čajem in kuhanim vinom, za vse udeležence pa bo poskrbljeno tudi za hrano, da bomo lažje počakali do kosila.

Ob 7.45 bo pričela voziti gondola, ki bo vse udeležence prepeljala na vrh Golte.

Ob 09. uri pričnejo delovati naprave in tako se bomo lahko prepustili smučarskim užitkom.

Ob 10 sledi pričetek smučarskega tekmovanja, ki bo trajalo najkasneje do 12. ure, odvisno od števila tekmovalcev. Po tekmovanju se lahko udeleženci prosto smučate do kosila in razglasitve rezultatov.

Ob 14. uri bomo v Ledenem baru v hotelu Golte razglasili rezultate in se družili.

Ekipa regionalnega kluba šteje štiri najboljše čase članov posameznih regionalnih klubov, sicer število tekmovalcev ni omejeno. Tekmovalce bomo razdelili v pet kategorij (moški do 30, moški od 30-40, moški od 40-50, moški nad 50 let in ženske).  V vsaki kategoriji med posamezniki bodo prvi trije dobili kolajne, zmagovalci v vsaki kategoriji pa tudi  praktične nagrade.

Kotizacija na udeleženca znaša 29 eur in vsebuje celodnevno smučarsko karto, prevoz z gondolo, izvedbo tekmovanja, kuhano vino, čaj in sendvič ob registraciji, malico s pijačo ter brezplačno pijačo dobrodošlice v Ledenem baru, kjer bomo nadaljevali druženje.

Kotizacija za navijače  znaša 14 eur in vsebuje karto za gondolo, kuhano vino, čaj in sendvič ob registraciji,  malico  s pijačo ter brezplačno pijačo dobrodošlice v Ledenem baru.

Prijave ekip sprejema IPA KLUB Celje (Tatjana VALANT na e-mail tatjana.valant@policija.si. Glede na uvedbo davčnih blagajn je potrebno kotizacijo OBVEZNO  nakazati  na transakcijski račun IPA KLUBA Celje št. SI56 0510 0801 5231 223  odprt pri Abanki.

Rok za  prijavo ekip  je 11.02.2019 do 15.00 ure.