Člani IPA kluba Ljubljana na Virtualnem Istrskem maratonu

Člani IPA kluba Ljubljana so se udeležili Virtualnega Istrskega maratona.

Drage tekačice in dragi tekači! Vabimo vas, da se nam od 9. do 18. oktobra 2020 pridružite in skupaj z nami odtečete Virtualni Istrski maraton. Virtualni tek ni tekmovalne narave in se ga lahko udeležite prav vsi. Tečete kadarkoli želite, se odpravite na svojo najljubšo traso, pretečete poljubno razdaljo, ob tem pa bomo veseli, če boste vtise teka delili tudi z nami.

Z navedenim uvodom vabila, je zaradi odpovedi drugega termina 7. Istrskega maratona, organizacijski odbor povabil prijavljene, da odtečejo Virtualni Istrski maraton. Prijavljeni člani IPA kluba Ljubljana smo se odločili, da se virtualnega teka udeležimo.

Tako smo se v sredo, 14. oktobra zbrali na parkirnem prostoru PA. Matjaž in Miha sta se odločila, da pretečeta razdaljo pol maratona, Emil, Damjan in Dušan pa razdaljo 10 km. Urša je namesto teka, v tem času opravila pohod na Šmarno goro. Matej je odtekel razdaljo 10 km v svojem domačem okolju. Sončno vreme in dobra volja sta botrovala, da smo preživeli prijetno in športno popoldne in Virtualni Istrski tek pretekli tudi v duhu gesla »SLUŽIMO V PRIJATELJSTVU«, ker je ta dogodek bil prejšnja leta organiziran tudi kot državno prvenstvo IPA Sekcije Slovenije v maraton