Predstavniki IPA Ljubljana na osrednji proslavi

Osrednjo proslavo PU Ljubljana ob dnevu slovenske policije so žal tudi letos krojili ukrepi vlade za zajezitev in obvladovanje epidemije Covid 19. Zaradi tega se je vodstvo PU Ljubljana odločilo izvesti proslavo po istem scenariju kot prejšnje leto. To pomeni, da je bil predviden in izveden le kulturni program z omejenim številom prisotnih.

Kulturni del je vseboval nastop seksteta policijskega orkestra, govor generalnega direktorja policije, govor direktorja PU Ljubljana in podelitev priznanj policije ter PVD Sever Ljubljana.

Prireditev je potekala 16.6.2021 s pričetkom ob 11.00 uri v veliki telovadnici PA GPU.

Upoštevajoč prejemnike priznanj policije in PVD Sever, ter prisotnost vodstva GPU in PU Ljubljana z gosti, smo na letošnji slovesnosti prisostvovali kot so organizatorji z dvema predstavnikoma iz Kluba upokojenih delavcev MNZ Maksa Perca Ljubljana, PSS Ljubljana in IPA kluba Ljubljana. Udeležba ostalih, ki so se nameravali slovesnosti udeležiti, zaradi zagotavljanja vseh varnostnih predpisov, letos žal ni bila možna.

Prav zaradi omejenega števila udeležencev na slovesnosti v PU Ljubljana niso pripravili običajnega vabila za udeležbo na slovesnosti. S to informacijo smo seznanili člane in članice.