4. državno prvenstvo v dvoranski odbojki za člane – vabilo

Državno prvenstvo bo izvedeno v soboto 25. 3. 2023 med 8.00 in 14.00 v športni dvorani Center za zdravje in šport, Mislinja, na naslovu Šentilj pod Turjakom 1, Mislinja. Tekmovanje bo potekalo na dveh igriščih, po pravilih OZS. Vsak RK lahko na državnem prvenstvu zastopa ena ekipa.

Ob prihodu na turnir vsaka ekipa dobi brezalkoholno pijačo in sendviče, po končanem turnirju pa je v bližnjem gostišču organizirana pogostitev in podelitev priznanj in pokalov.

Vse vodje ekip prosimo, da svoje ekipe prijavijo na elektronski naslov rkkoroska@ipa.si najkasneje do srede 15. 3. 2023 in pri tem navedejo vodjo ekipe in število igralcev (vsaka ekipa lahko šteje največ dvanajst oseb). Sistem igranja in žreb bosta določena oziroma opravljena v torek 21. 3. 2023, ko bo znano končno število ekip. Ekipe lahko sestavljajo moški in ženske, s tem da ne glede na sestavo ekipe, ekipa ne pridobi rezultatske prednosti oz. zaostanka.

Startnina na turnirju znaša 15 evrov na osebo in se nakaže organizatorju do roka prijave na TRR Delavska hranilnica d.d., št. SI56 6100 0001 2924 724. Vse ekipe prosimo, da pridejo v športno halo do 8.00, kjer boste dobili sendviče in pijačo, seznanjeni boste s podrobnostmi glede sistema igranja, prav tako pa se bo lahko pričelo ogrevanje igralcev.

Predsednike regionalnih klubov pozivamo, da kot vodje ekip organizirajo in pripeljejo svoje ekipe na turnir, katerega glavni namen je poleg športnega udejstvovanja tudi prijetno druženje in spoznavanje novih prijateljev.

Za dodatne informacije se obrnite na člana organizacijskega odbora Marka Rožeja (040/955-963). Z željo, da bi se turnirja udeležilo čim več ekip in članov IPA, vas lepo pozdravljamo.

Iztok Ferk predsednik

IPA RK Koroška