VABILO V KEKČEVO DEŽELO

IPA RK Gorenjska v sodelovanju z agencijo Julijana v nedeljo, 17. junija 2018, organizira že 25. tradicionalni obisk KEKČEVE DEŽELE.

Vas in vaše najmlajše vabimo, da se omenjenega dne zberemo do 9.45 ure v Planici, ob vznožju planiške letalnice. Najmlajši družinski člani se bodo v spremstvu Agencije Julijana odpravili v dolino Pišnice in si ogledali “Kekčevo deželo”. Omogočimo jim, da si ogledajo, kje so živeli Vandotovi junaki: Kekec, Rožle, Tinkara, Bedanc in teta Pehta.

Otroke bo organizator odpeljal z »Bedanc busom« v neposredno bližino Kekčeve dežele, kjer se bodo srečali in pogovorili s Pehto, Kekcem, Bedancem idr. Ogled traja približno 2 uri. Otroci se bodo na ogled odpravili brez staršev in bodo v varnih rokah izkušenih vodnikov agencije.

Cena ogleda Kekčeve dežele je za otroke 12 €. V ceno je vključeno strokovno vodenje, kosilo in osvežilni napitek.

Tako kot vsako leto bomo tudi letos organizirali kosilo za vas starše in ostale spremljevalce. Prispevek organizatorju za kosilo skupaj s pijačo (pivo ali sok) je 10 €.

Ogled in kosilo boste lahko plačali in prispevali na kraju, prijave za ogled in piknik kosilo pa sporočite Alojzu Mesojedcu do 14. junija 2018 na e-mail: alojz.mesojedec@t-2.net. Ob prijavi pripišite tudi telefonsko številko, da vas lahko obvestimo o morebitnih spremembah.

SERVO PER AMIKECO

Vinko Otovič

Predsednik IPA RK Gorenjske