PROSLAVA IN DRUŽABNO SREČANJE V POČASTITEV DNEVA SLOVENSKE POLICIJE

V sredo 20. junija 2018 je bila v organizaciji PU Ljubljana, IPA kluba Ljubljana, PVD Sever Ljubljana, PSS -OPS Ljubljana in Kluba upokojenih delavcev MNZ Maksa Perca uspešno izvedena proslava in družabno srečanje aktivnih in upokojenih delavcev PU Ljubljana in članov stanovskih klubov.

Prireditev se je pričela ob 11.00 uri v telovadnici policijske akademije z igranjem državne himne v izvedbi policijskega orkestra. Sledil je govor direktorja PU Ljubljana in nagovor namestnice generalnega direktorja policije. Letos je direktor PU Ljubljana v svojem nagovoru, po predhodnem dogovoru, predstavil prispevek in sodelovanje vseh stanovskih klubov, zato ni bilo govornika v imenu stanovskih klubov. Po nagovorih je sekstet orkestra slovenske policije zaigral nekaj skladb. Sledila  je podelitev priznanj Policije delavcem PU Ljubljana za uspešno delo v Policiji in priznanja za delo v Policiji za 40, 30, 20 in 10 let. PVD Sever Ljubljana pa je podelil svoja priznanja članom PVD Sever Ljubljana. Med dobitniki priznanj so bili tudi člani IPA kluba. Iskrene čestitke vsem dobitnikom priznanj.

Udeleženci proslave so bili po zaključku povabljeni na družabno srečanje. Družabno srečanje je potekalo v restavraciji PA. Vsi, ki aktivno sodelujemo v organizaciji proslave in srečanju aktivnih in upokojenih delavcev policije ter članov stanovskih organizacij, ocenjujemo, da je tudi letošnja proslava potrdila, da je tovrstno sodelovanje in srečevanje v zadovoljstvo številnih.

 

Mihael Burilov