IPA NADOMESTNI OBJEKTI

Nadomestni objekti so objekti, ki so na razpolago IPA članom in njihovim družinskim članom oziroma spremljevalcem, kadar jih ti obiščejo v spremstvu IPA člana in niso opredeljeni kot IPA hiše. Tako kot pri IPA hišah, je potrebna predhodna rezervacija, pri kateri se lahko dogovorimo o vseh potrebah in možnostih.

Ker so vsi objekti, ki jih IPA nudi svojim članom tudi cenovno ugodnejši, imajo člani tudi pri koriščenju uslug nadomestnih objektov enako ugodnost. Vsi objekti v Sloveniji nudijo IPA članom popust v višini 20% od rednih cen, ki veljajo za ostale goste. V kolikor pa je popust za kakšno kategorijo ali storitev še višji, pa je to posebej navedeno pri opisu objekta, na spletni strani ponudnika ali pa vam bo to lahko povedal skrbnik objekta oziroma kontaktna oseba v objektu.

Prosimo, da se pri navezovanju stikov predstavite, ob obisku objekta pa tudi identificirate z veljavno IPA izkaznico, saj vam bo ponudnik le tako lahko priznal popust in morebitne druge ugodnosti. Nove izkaznice so veljavne samo za tekoče leto, in sicer skupaj z identifikacijskim dokumentom.

Če boste potrebovali dodatne informacije ali pa ne boste zadovoljni s ponudnikom prosimo, da vzpostavite stik s kontaktno osebo iz regionalnega kluba ali sekcije, katera sta navedena pri vsakem objektu. Pa tudi, če bi radi pohvalili ponudnika ali predlagali izboljšavo ali karkoli drugega, bi bili zadovoljni, če bi o tem obvestili kontaktno osebo. Veseli bomo vsake vaše pobude, predloga ali mnenja, saj le tako lahko še izboljšamo ponudbo.

Želimo vam prijetno bivanje v navedenih objektih!