UDELEŽBA NA VOLILNI SKUPŠČINI IPA SEKCIJE BIH V SARAJEVU

V Sarajevu je, od 11. 5. do 13. 5. 2018, potekala volilna skupščina IPA sekcije BIH. Delegacijo IPA sekcije Slovenije sva sestavljala podpredsednik Vinko Otovič in pomočnik blagajnika Alojz Hrnčič. Po prihodu na letališče naju je pričakal generalni sekretar IPA Bosne in Hercegovine Predrag Simeunović, odpeljal naju je v hotel Holywood, kjer so bili nastanjeni tudi njihovi člani UO in prisotne delegacije IPA sekcij Črne Gore, Hrvaške, Srbije in Makedonije.

Svečana otvoritev skupščine je potekala v soboto, 12. 5. 2018, ob 11.00 uri v hotelski dvorani.

Delegati iz tujine

Izmenjava daril

Na začetku skupščine je navzoče nagovoril in pozdravil predsednik IPA sekcije Bosne in Hercegovine Miro Sučić. Ves protokol, izmenjava daril ter nagovori gostov so potekali na svečani akademiji. Delegatom in tujim delegacijam se je dosedanji predsednik Miro Sučić zahvalil za sodelovanje, saj se je zaradi službenih obveznosti odločil, da ne bo več kandidiral v UO IPE. Podeljene so bile tudi zahvale članom Upravnega odbora in tujim delegacijam. Po zaključku uradnega dela so delegati odšli na zasedanje, gostje pa smo odšli na ogled mesta Sarajevo.

Udeleženci volilne skupščine IPE BIH

Izvoljeno je bilo novo vodstvo IPE Bosne in Hercegovine, in sicer je bil izvoljen za predsednika Vlado Jovanić iz RK Banja Luka. Za prvega podpredsednika je bil izvoljen Zoran Smital, za drugega pa Mustafa Ibrišimović. Generalni sekretar je ostal Predrag Simeunović.

Sam program smo zaključili s svečano večerjo v soboto zvečer v restavraciji hotela Hollywood.

Srečanje je bilo tudi dobra priložnost za pogovore s člani posameznih regionalnih klubov iz BIH, predvsem pa s člani tujih delegacij. IPA sekcija Bosne in Hercegovine se je izkazala kot dober gostitelj.

UTRINKE SI LAHKO OGLEDATE V FOTOALBUMU

Vinko Otovič

Alojz Hrnčič