Objavljamo vodnik za učinkovitejšo rabo družbenih omrežij

Objavljamo brezplačen vodnik za učinkovitejšo rabo družbenih omrežij, ki ga namenjamo predvsem regionalnim klubom, predstavnikom upravnih odborov in članom.

“Sodobni pristopi, orodja in znanja so krepko zaznamovala področje komuniciranja. Danes vsaka organizacija, ki ji je mar za svoje člane, skrbi za njihovo celostno obveščenost. K takšnemu, sodobnemu komuniciranju s člani sem se zavezal tudi kot predsednik IPA zveze Slovenija,” je v uvodnih besedah zapisal predsednik IPA sekcije Jože Senica. “Odlično orodje za celostno in ažurno obveščanje predstavljajo družbena omrežja. Da bi bila njihova uporaba čim enostavnejša, smo se v IPA zvezi Slovenije odločili, da pripravimo kratek vodnik za učinkovito rabo družbenih medijev. Pot do celostne obveščenosti članstva je namreč naša skupna pot, zato knjižico v prvi namenjamo regionalnim klubom, ki si želijo izboljšati svojo komunikacijo s člani.”

 

S komuniciranjem na družbenih omrežjih lahko še povečamo pozitivno podobo naše organizacije ter spodbudimo člane k sodelovanju in povezovanju. Prav slednje pa je tudi namen našega združenja, meni avtorica vodnika Anita Kovačič Čelofiga, ki v IPA sekciji skrbi za odnose z javnostmi. Z vodnikom, ki je pred vami, bo komuniciranje preko družbenih omrežij s člani nedvomno lažje, predvsem pa bolj enotno in učinkovito.