Članica IPA kluba Celje Vanja Tanjšek izdala knjigo

Članica IPA kluba Celje Vanja Tanjšek, uspešna pisateljica in fotografinja, je po uspešni fotografski razstavi, sedaj v samozaložbi izdala še knjigo – VANJA RAW.

Knjiga je za odrasle in otroke, če jo bodo brali skupaj z vami.

Nagovor Vanje Tanšek:

Izbrani motivi niso le humorno in cinično zajete podobe vsakdana, temveč gledalca vodijo izven prikazanega okvira. V fotografijah je izraženo moje razočaranje nad današnjo družbo in dejanji ljudi, ki so nekoč veljala za nesprejemljiva, danes pa jih, zaradi ne-sankcioniranja in krize moralnih vrednot, ne štejemo več za etično sporne. Hkrati pa fotografije dajejo upanje za spremembe na bolje in za ponovno uveljavitev moralnih in ideoloških vrednot.

Fotografske podobe dopolnjujem z besedili, ki spremljajo vsako fotografijo. Gledalca vodim k nadaljnjemu razmišljanju in mu podrobneje predstavim bodisi ozadje nastanka fotografije, bodisi izbran motiv dodatno podkrepim s svojim lastnim razmišljanjem. Cinično – kritično – zabavno!


Knjiga za tiste, ki si upajo pogledati, priznati, ki premorejo kritičen duh in uporno dušo! In se radi zabavajo.

Nakup lahko opravite preko spletne strani: http://www.zaspancki.si/wp/ ali povprašate na email: vanja.tajnsek@gmail.com.