Predstavniki IPA Kluba Celje, Dolenjske in Postojne v Brčkem

Predstavniki IPA Kluba Celje, Dolenjske in Postojne so se med 12. in 14.4. udeležili 5. obletnice ustanovitve IPA Regionalnega kluba Brčko, distrikta Bosne in Hercegovine.

V Brčkem so v ta namen pripravili dneve IPE, in organizirali različne prireditve čez cel teden. Predstavnik IPA Kluba Postojna je v sklopu prireditev v Brčkem pripravil predavanje izgorelost na delovnem mestu. Za udeležence zaključnih prireditev je IPA Regionalni klub Brčko pripravil sprejem z druženjem in spoznavanjem IPA klubov.

 

V soboto je sledil celodnevni program z ogledom znamenitosti v Brčkem in okolici. Udeleženci so si najprej ogledali zgradbo mestnega sveta, novo zgradbo Policije Brčko-distrikt BiH, tržnico Arizona, ki je na žalost v nedeljo v zgodnjih jutranjih urah popolnoma zgorela, samostan Dubrava in umetniško galerijo Šimun ter vinsko klet Pajić v kraju Bukvik Gornji. V večernih urah je sledila slavnostna večerja, ki se je je udeležilo 24 klubov iz devetih držav. Slavnostna prireditev je potekala v sproščenem vzdušju in prijetnem druženju vse do jutranjih ur.