Obiščite Kekčevo deželo

IPA RK Gorenjska, v sodelovanju z agencijo Julijana, v nedeljo, 9. junija 2019, organizira že 26. tradicionalni obisk Kekčeve dežele.

Vas in vaše najmlajše vabimo, da se omenjenega dne zberemo do 9.45 v Planici na prvem križišču in parkirišču ob vstopu, kjer vas bo čakal organizator. Najmlajši družinski člani se bodo v spremstvu Agencije Julijana odpravili v dolino Pišnica in si ogledali “Kekčevo deželo”. Omogočimo jim, da si ogledajo kje so živeli Vandotovi junaki: Kekec, Rožle, Tinkara, Bedanc in teta Pehta. Starši pa si v tem času lahko ogledajo prenovljeno dolino pod Poncami.

Otroke bo organizator odpeljal s » Bedanc busom « v neposredno bližino Kekčeve dežele, kjer se bodo srečali in pogovorili s Pehto, Kekcem, Bedancem idr. Ogled traja približno 2 uri. Otroci se bodo na ogled opravili brez staršev in bodo v varnih rokah izkušenih vodnikov agencije. Po ogledu jih bodo pripeljali na policijsko postajo Kranjska Gora Borovška 100a Kranjska Gora , kjer bo organizirano kosilo za otroke in starše.

Cena ogleda Kekčeve dežele za otroke je 12 €. Otroci imajo v ceno vključeno strokovno vodenje v kekčevi deželi pa tudi kosilo in osvežilni napitek.

Tako kot vsako leto bomo tudi letos organizirali kosilo za vas starše in ostale spremljevalce. Prispevek organizatorju za kosilo skupaj s pijačo (pivo ali sok) je 10 €.

Ogled in kosilo boste lahko plačali in prispevali na kraju, prijave za ogled in piknik kosilo pa sporočite Alojzu Mesojedcu do 4. junija 2019 na e-mail: alojz.mesojedec@t-2.net. ali telefon 041 461 964. Ob prijavi pripišite tudi telefonsko številko, da vas lahko obvestimo v slučaju sprememb.