Ob dnevu policije bo na Kongresnem trgu v Ljubljani koncert Policijskega orkestra z Majo Kevc in Tilnom Lotričem – vabilo

Junij je za slovensko policijo vsako leto prazničen. Na območjih posameznih policijskih uprav so bile v teh dneh po vsej državi organizirane številne prireditve, s katerimi policisti obeležujemo svoj praznik.Na ta način se spominjamo zgodovinskih dogodkov leta 1991, v katerih smo dejavno sodelovali in ki so pripeljali do osamosvojitve naše države. Temu je namenjena tudi osrednja proslava, ki pa bo letos vendarle nekoliko drugačna. Letošnji dan policije želimo namreč ponovno obeležiti skupaj z javnostjo in policijo tako znova vrniti med ljudi tudi na simboličniravni.

V ponedeljek, 27. junija 2022, ob 20. uri, na Kongresnem trgu v Ljubljani bomo tako priredili slavnostni koncert Policijskega orkestra, ki bo odprt za vse, ki mu boste želeli prisluhniti.Sledil bo koncertni program pod taktirko umetniškega vodje Nejca Bečana. Naš pihalni orkester bo izvedel številne domače in tuje filmske glasbene uspešnice, kot solista pa bosta sodelovala izjemna vokalistka Maja Keuc in mladi pevec Tilen Lotrič.Kot slavnostna govorca bosta poslušalce uvodoma nagovorila v. d. generalnega direktorja policije mag. Boštjan Lindav in ministrica za notranje zadeve mag. Tatjana Bobnar, ob tej priložnosti pa bomo podelili tudi najvišja priznanja policije.Vstopnic ne potrebujete, udeležba na koncertu je brezplačna.Lepo vabljeni!