Med podpisniki sporazuma tudi IPA Slovenije

Ministrica za javno upravo v funkciji ministrice za notranje zadeve Sanja Ajanović Hovnik in vršilec dolžnosti generalnega direktorja policije mag. Boštjan Lindav sta s predstavniki veteranskih in stanovskih organizacij, med njimi tudi IPA Slovenijo ter predsednikom sekcije Jožetom Senico, slovesno podpisala sporazume o sodelovanju.

Podpis sporazuma predstavlja nadgradnjo in poglobitev vsestranskega večletnega sodelovanja, ki je tudi za sekcijo izjemno pomemben, saj smo tesno vpeti v delovanje policije ter ministrstva, s svojimi aktivnostmi pa smo za člane, zlasti aktivne in upokojene zaposlene, pomembna partnerska organizacija.

Ministrica Sanja Ajanović Hovnik je ob tej priložnosti povedala, da s slovesnim podpisom sporazumov o sodelovanju z našimi stanovskimi in veteranskimi organizacijami tlakujemo pot novemu načrtu dela, s tem pa partnerskemu odnosu in poglobljenemu sodelovanju.

Vršilec dolžnosti generalnega direktorja policije mag. Boštjan Lindav pa se je med drugim zahvalil za tvorno sodelovanje in trud, da policiji ter vsem, ki so ji dali en lep del svojega življenja, damo največ kar lahko – tako v smislu ohranjanja zgodovine, zagotavljanja strokovne podpore kot tudi aktivnosti, ki nam lepšajo življenje in krepijo naše odnose.

Foto: Ministrstvo za notranje zadeve