Vabljeni na X. prvenstvo IPA Sekcije Slovenije v veleslalomu

IPA KLUB Celje v sodelovanju z IPA Sekcijo Slovenija organizira X. DRŽAVNO PRVENSTVO IPA SEKCIJE SLOVENIJE V VELESLALOMU, na GOLTEH, dne 16. februarja 2024.

Dobimo se ob 07.00 uri, kjer bomo na spodnji gondolski postaji izvedli registracijo tekmovalcev, se okrepčali s čajem in kuhanim vinom, za vse udeležence pa bo poskrbljeno tudi za hrano, da bomo lažje počakali do kosila.

  • Ob 07.45 uri bo pričela voziti gondola, ki bo vse udeležence prepeljala na vrh Golte.
  • Ob 08.30 uri do 9.30 ure se pričnejo deliti štartne številke v spodnji restavraciji Hotela pri izhodu na teraso.
  • Ob 09.00 uri pričnejo delovati naprave in tako se bomo lahko prepustili smučarskim užitkom.
  • Ob 09.30 uri  je možen ogled tekmovalne proge.
  • Ob 10.00 uri bomo pričeli z izvedbo smučarskega tekmovanja, ki bo trajalo najdlje do 12.00 ure, odvisno od števila tekmovalcev. Po tekmovanju se lahko udeleženci prosto smučajo do kosila in razglasitve rezultatov.

Ob 14.00 uri bo v ledenem baru razglasitev rezultatov, nato pa druženje v  Ledenem baru v hotelu Golte.

Ekipa regionalnega kluba šteje štiri najboljše čase članov posameznih regionalnih klubov, sicer število tekmovalcev ni omejeno. Tekmovalce bomo razdelili v pet kategorij  (moški do 40, moški od 40-50, moški od 50-60, moški nad 60 let in ženske).  V vsaki kategoriji med posamezniki bodo prvi trije dobili kolajne, zmagovalci v vsaki kategoriji pa tudi  praktične nagrade.

Kotizacija na udeleženca tekmovalca znaša 45 eur in vsebuje celodnevno smučarsko karto, prevoz z gondolo, izvedbo tekmovanja, kuhano vino, čaj in sendvič ob registraciji, malico s pijačo ter brezplačno pijačo dobrodošlice v Ledenem baru, kjer bomo nadaljevali druženje.

Kotizacija na udeleženca netekmovalca  znaša 40 eur in vsebuje celodnevno smučarsko karto, prevoz z gondolo, kuhano vino, čaj in sendvič ob registraciji, malico s pijačo ter brezplačno pijačo dobrodošlice v Ledenem baru, kjer bomo nadaljevali druženje.

Kotizacija za navijače  znaša 30 eur in vsebuje karto za gondolo, kuhano vino, čaj in sendvič ob registraciji,  malico  s pijačo ter brezplačno pijačo dobrodošlice v Ledenem baru.

Prijave ekip sprejema IPA KLUB Celje (Tatjana VALANT na e-mail tatjana.valant@policija.si . Kotizacijo je  OBVEZNO  potrebno nakazati  na transakcijski račun IPA KLUBA Celje št. SI56  0400 1004 7549 389   odprt pri NKBM (Sklic SIOO   16022024).

 Rok za  prijavo ekip  je 10.02.2024 do 15.00 ure.