Vabilo na predavanje predstavnika FBI

Ob podpori IPA sekcije Slovenije k nam v Slovenijo prihaja Jason Pack, strokovnjak za strateško komuniciranje na FBI.

V Slovenji se udeležuje Slovenske konference za odnose z javnostmi, pred tem, 20. maja pa bo predaval tudi na Generalni policijski upravi, kjer je tudi za člane IPA na voljo nekaj mest.

Prijave sprejemamo na naslov anita.kovacic@ipa.si, in sicer do 17.maja.

*****

Jason Pack je posebni agent FBI z izjemno, 30-letno kariero v medijih, kriznem komuniciranju in odzivanju na kritične incidente. Teroristični napadi 11. septembra 2001, Bostonski maraton, strelski napad na nočni klub Pulse – je le nekaj kriznih situacij, v katerih se je znašel kot vodja komuniciranja in krizni strokovnjak.

Jason je krizni pogajalec in vodja skupine hitro posredovanje v primeru ugrabitev otrok, kot inštruktor na področju kriznega komuniciranja vodi tudi usposabljanja. Služil je tudi kot prostovoljni gasilec ter predsednik nacionalnega združenja komunikatorjev NIOA. Deloval je kot posebni pomočnik direktorja FBI za javne zadeve (public affairs), kjer je vodil skupino za izboljšanje razumevanja med mediji in operacijami FBI, v svoji izjemni karieri pa je bil tudi namestnik vodje FBI nacionalnega urada za medije v Washingtonu (Deputy Chief of the FBI’s National Press Office in Washington), kjer je upravljal krizno komuniciranje in odnose z mediji ter opravljal naloge globalnega tiskovnega predstavnika.