Vabilo v Kekčevo deželo

Regionalni IPA klub Gorenjska v sodelovanju z agencijo Julijana, v nedeljo, 9. junija 2024, organizira že 28. tradicionalni obisk KEKČEVE DEŽELE.

Vas in vaše najmlajše vabimo, da se omenjenega dne zberemo do 09. ure pred Policijsko postajo Kranjska Gora, kjer vas bo čakal organizator. Najmlajši družinski člani se bodo v spremstvu Agencije Julijana odpravili v dolino Pišnica in si ogledali “Kekčevo deželo”. Omogočimo jim, da si ogledajo kje so živeli Vandotovi junaki: Kekec, Rožle, Tinkara, Bedanc in teta Pehta. Starši pa si v tem času lahko sprehodijo po Kranjski Gori ali bližnji okolici.

Otroke bo organizator odpeljal s » Bedanc busom « v neposredno bližino Kekčeve dežele, kjer se bodo srečali in pogovorili s Pehto, Kekcem, Bedancem idr. Ogled traja približno 2 uri. Otroci se bodo na ogled opravili brez staršev in bodo v varnih rokah izkušenih vodnikov agencije. Po ogledu jih bodo pripeljali na policijsko postajo Kranjska Gora Borovška 100a Kranjska Gora, kjer bo organizirano kosilo za otroke in starše.

Cena ogleda Kekčeve dežele za otroke je 17 €. Otroci imajo v ceno vključeno strokovno vodenje v kekčevi deželi pa tudi malico in osvežilni napitek.

Tako kot vsako leto bomo tudi letos organizirali kosilo »na žaru« za vas starše in ostale spremljevalce. Prispevek organizatorju za kosilo z eno pijačo je 6 €. Otroci imajo brezplačno.

Prijave za ogled in piknik kosilo sporočite Vinku Otoviču do 5. junija 2024 na e-mail: vinko.otovic@telemach.net, ostale informacije GSM 041 742 890. Ob prijavi pripišite tudi telefonsko številko, da vas lahko obvestimo v slučaju sprememb.

Servo per amikeco!