Vabilo na Memorial Damijana Kukoviča

Tekaško – Kolesarska Sekcija IPA Kluba Ljubljana, v sodelovanju s PSS OPS Ljubljana in PP Litija, 25.9.2021 vabi na 3. MEMORIAL DAMIJANA KUKOVIČA – Kolesarski vzpon na Janče.

Dogodek bo potekal ob normalnem prometu, upoštevaje vsa pravila CPP ter priporočila NIJZ. Trasa je v celoti asfaltirana in je dolga cca 20 km, premagati pa bo potrebno ca 700 višinskih metrov. Primerna je za vse vrste koles.

Za člane IPA Kluba Ljubljana in PSS OPS Ljubljana stroške štartnine krije IPA Klub Ljubljana ter PSS OPS Ljubljana. Za ostale udeležence pa je štartnina 10 eur na osebo (na kraju samem). Vsak udeleženec prejme spominsko majico, topel obrok in pijačo. Za hrano in pijačo bo po koncu poskrbljeno na strelišču LD Kresnice, na Tujem Grmu (cca 200 m makadama). Dogodek bo potekal v primeru lepega in suhega vremena.

Dogodek bo odpovedan v primeru slabega vremena in v primeru prepovedi zbiranja nad 20 oseb.

Na dogodek so vabljeni tudi svojci pokojnega prijatelja in sodelavca, ki nas bodo pričakali v cilju pri planinskem domu na Jančah.

ZBOR: 8.30 NA PP Litija, avtomobile parkirate na parkirišču gostilne pri Mostu v Litiji, ki je od PP oddaljena cca. 50m

START: 9:00 PP LITIJA

TRASA: PP Litija – Cestno podjetje Litija (prižig svečke Damijanu, na mestu kjer je podlegel poškodbam) – Šmartno pri Litiji – Malo Trebeljevo – Prežganje – Volavlje – Janče (Planinski dom na Jančah).

PRIJAVE: najkasneje do srede 22.9.2021 Anže GROM, tel: 041/777 – 661, e-mail: anzegrom@gmail.com; anze.grom@policija.si in Dušan BARTELJ tel: 070/611-392, e-mail: dusan.bartelj@policija.si, dule.bartely@gmail.com