“Vincekov” pohod po Štrigovskih hribih

IPA klub Celje že vrsto let odlično sodeluje z IPA prijatelji iz sosednje Hrvaške IPA Međimurje – Čakovec. Klub sta ob ribolovih že pred leti povezala naš član Sašo Ačko in njihov član Dario Srnec.

Lani decembra, ko smo v predbožičnem času gostili kolege iz IPA Međimurje-Čakovec, smo se odločili, da se kmalu spet vidimo. Obljubo smo držali.

V soboto, 18.1.2020, smo se odzvali povabilu kolegov in se z njimi podali na “Vincekov pohod po Štrigovskim bregima”. Pohoda se je udeležilo okoli 1.500 pohodnikov, od tega precej članov IPA Međimurje-Čakovec in drugih IPA prijateljev iz Rijeke, Varaždina in Sekcije Hrvaške. Pohod je odlično organizirala TZ Opčine Štrigova. Za hrano in pijačo so na večih postojankah prijazno skrbeli naši gostitelji. Po odličnem pohodu smo bili zvečer povabljeni na IPA after party, kjer so nas pričakali tamburaši in dan se ob krasni družbi in odlični glasbi, res nebi mogel bolje zaključiti. Naša ekipa je bila navdušena nad prijaznostjo, gostoljubnostjo in iskrenostjo. Največja zahvala gre predsedniku IPA Međimurje-Čakovec Darko Dragičeviću in njihovem sekretarju Dariu Srnecu.